Soft Cake with Lemon and 1 YEAR BLOG
Hello!
Today is a very special day .... my blog turns 1 year !!!!!! I'm delighted and I hope many more will follow ...
The cake I made for celebrating my blog is as simple as I am, initially thought to cakes and special super articulated, but in the end what I most reflects is
SINCERITY'.... A FACTOR IMPRESCENDIBILE .... as does the fact the song Arisa ...^___^
Lemon Cake (recipe from my mom)
Ingredients for base:
200g flour 1 teaspoon baking powder 50g starch
4 eggs
oil 1 cup finely grated zest.
of a lemon juice of half a lemon 200g sugar
For the cream:
300g water 200g sugar 50g
starch 1 egg yolk 1 whole egg
lemon juice
1 limone grattug.
Limoncello per la bagna
Lavorare le uova con lo zucchero e sbattere, versare l'olio e poi unire la farina, la fecola e il lievito. Amalgamare il tutto con la buccia e il succo del limone.
Infornare a forno ben caldo. 180° per circa 30 minuti
Per la crema in una ciotola mettere l acqua e il limone in un tegame e mettere le uova, la fecola e lo zucchero, miscelare il tutto con la farina e poi mettere sul fuoco, mescolate e fate addensare.
Sincerità
Un elemento imprescindibile
Per una relazione stabile
Che punti all’eternità.....
0 comments:
Post a Comment