Sunday, September 12, 2010

Lab 6 Molecular Biologyanswers

boiled eggs ... o. ......????



Buona domenica a tutti!!!

che ne dite di un buon uovo alla coque? eheheheh!!!!

eccovi un'idea simpatica per servire un dolcetto alla fine di una cena, magari passata tra amici :)


certo, non è proprio originale come idea (diciamo pure "banale") ma a me è piaciuta... soprattutto osservare i volti sorpresi dei miei ospiti, vedere davanti a loro dopo aver consumato il pasto ... un uovo alla coque...al posto del dessert!!!! Inutile dire poi le risate che sono scaturite, dopo avergli svelato il dolcissimo arcano


semplicissimo anche il "ripieno" che ho utilizzato per la farcitura: crema pasticcera e marmellata di amarene al centro per "ricordare" il tuorlo". Ovviamente si posso farcire come più piace: (creme e panne varie)..a voi la scelta!!


Ingredients:

- 6 large eggs
- custard cream (I have prepared, using 500 ml of milk and I do not is very advanced)
- black cherry jam
- white chocolate (about 20 oz.)
Procedure:
Drain the eggs using a needle: the top of the egg to make a small hole (almost invisible), but the bottom make a hole about 1 / 2 cm in diameter (see photo below) where you will exit the content. Place the shells in water and boil for about 5 minutes (to sterilize). Drain and dry them well. With a syringe with long spout, half-fill the eggs with the cream, then - always with a syringe - in the center put about 1 / 2 table spoon of jam and finish filling the eggs, always with the custard. Seal the egg with a drop of melted white chocolate in microwave or double boiler. Store eggs in the refrigerator until ready to eat them.



uh ...... I must say as a wolf?? eheheheh!

Seriously .... beyond the surprise ... they are also good !!!!!!




looks like an egg, you say?





ciaooooo e alla prossima!!!!! buona domenica e buona settimana!!!

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